Ditzo reisverzekering kiezen in 2020? | Bekijk de informatiegids & vergelijk gratis!

sep 25, 2020 | 0 Reacties

Ga jij regelmatig op vakantie? Dan kan de doorlopende Ditzo reisverzekering een goede basis zijn voor een complete dekking op reis. Zo ben je verzekerd voor geneeskundige kosten, buitengewone kosten en schade aan de bagage.

Daarnaast is het mogelijk om de tijdsduur van de vakantie te bepalen met keuze uit 60, 90 of 180 dagen. Deze reisduur kun je altijd weer veranderen via Mijn Ditzo, waardoor je niet vast zit aan een bepaalde reisduur voor andere vakanties.

Bovendien ga je met de reisverzekering van Ditzo altijd goed verzekerd op reis. Verder gaan wij jou op deze pagina meer vertellen over de basisdekking, aanvullende dekkingen en de voordelen van de Ditzo reisverzekering.

ditzo reisverzekering

Wat wordt er vergoed vanuit de basisverzekering?

Voordat je een definitieve keuze maakt voor een reisverzekering is het belangrijk om te weten wat er precies wordt vergoed. Daarom gaan wij jou in dit stuk meer vertellen over de vergoedingen van de doorlopende reisverzekeringen van Ditzo. Dit doen we aan de hand van een overzichtelijk tabel, waardoor je ook direct ziet wat er niet wordt vergoed. 

Wat is er verzekerd?Wat is er niet verzekerd?
Altijd recht op hulp van de alarmcentrale. Zo wordt er bij een ongeluk, ziekte of overlijden vervoer naar huis geregeld voor jou en je gezin. Dit vervoer wordt dan ook direct vergoed.Er wordt geen schade uitgekeerd wanneer er sprake is van fraude.
Je bent verzekerd voor alle medische kosten die je op reis moet maken. Dit is tevens aanvullend op jouw zorgverzekering.Zakenreizen zijn nooit verzekerd met de doorlopende reisverzekering.
De bagage is altijd standaard verzekerd tegen schade, verlies of diefstal tot een maximaal bedrag van €3.000,-. Sommige spullen zijn tot een maximaal bedrag vergoed.Wanneer je reisbestemming een negatief reisadvies heeft, dan is jou reis naar deze bestemming niet verzekerd.

Zijn er aanvullende dekkingen beschikbaar?

Er zijn aanvullende dekkingen beschikbaar voor personen die denken dat de basisverzekering van de Ditzo reisverzekering niet genoeg vergoed. Met deze aanvullende modules breid je namelijk de basisdekking uit, waardoor je beter bent verzekerd.

Zo heb je de keuze uit maar liefst 4 verschillende aanvullende dekkingen die je naast de basisverzekering kunt afsluiten. Hieronder hebben wij alle aanvullende modules voor jou onder elkaar gezet, zodat je precies kunt zien wat deze inhouden en vergoeden.

Ongevallen dekking

Met de aanvullende ongevallen dekking van de Ditzo reisverzekering ben je verzekerd bij overlijden of blijvende invaliditeit op reis. Zo ontvang je een maximale vergoeding van €25.000,- bij overlijden en een maximale vergoeding van €75.000,- bij blijvende invaliditeit. 

Sport- en wintersport dekking

Kies je voor de sport- en wintersportdekking? Dan ben je op reis verzekerd voor sporten met een meer dan normaal risico. Denk hierbij aan bergsport, luchtsport, watersport, wintersport en ander sporten waarbij het risico op schade hoger ligt dan normaal. Daarnaast zijn de sportartikelen tijdens de sport ook standaard meeverzekerd vanuit deze dekking.

Hulp en huur vervoermiddel dekking

Ga je op reis met de auto en valt de bestuurder of de auto in het buitenland uit terwijl je onderweg bent naar de bestemming? Dan ben je verzekerd voor hulp en eventuele huur van een ander vervoersmiddel. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een vervoersmiddel die jou en je gezin terugbrengt naar de woonplaats in Nederland.

Dit geldt alleen wanneer het vervoersmiddel niet binnen 2 dagen kan worden gemaakt. Natuurlijk worden de kosten om het vervoersmiddel terug te halen naar Nederland ook vergoed, mits deze niet hoger zijn dan de waarde van het vervoersmiddel.

Doorlopende annuleringsverzekering

Met een annuleringsverzekering ben je verzekerd voor onkosten door vertraagde aankomst op de eindbestemming, een ziekenhuisopname op reis of vroegtijdige terugkeer door ziekte of ongeval.

Hierbij bepaal je zelf het verzekerde bedrag per persoon per reis met een maximum van 4 personen. Zo heb je de keuze uit een bedrag van €750, €1.500 en €3.000. Houdt er wel rekening mee dat je de annuleringsverzekering 7 dagen na het boeken van de vakantie afsluit.

De belangrijkste voordelen van de Ditzo zorgverzekering

Er zitten verschillende voordelen verbonden aan de Ditzo reisverzekering. Daarom hebben wij de belangrijkste voordelen hieronder voor jou op een rijtje gezet, zodat je direct kunt zien waarom de Ditzo reisverzekering een slimme keuze kan zijn voor jou. 

 • Ruime basisdekking tegen een scherpe premie
 • Reisverzekering al vanaf €2,74 per maand
 • Keuze uit 4 verschillende aanvullende modules
 • Bepaal zelf de reisduur met keuze uit 60, 90 of 180 dagen
 • Wijzig de reisverzekering op ieder gewenst moment

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen waar je gebruik van kunt maken wanneer je kiest voor de Ditzo reisverzekering. Ben je benieuwd naar de voordelen van andere reisverzekeringen? Maak dan gebruik van de vergelijker op deze pagina waar je alle aanbieders van reisverzekeringen met elkaar kunt vergelijken.

Zo vergelijk je deze verzekeraars op kosten, dekking en vergoedingen. Daarnaast is het slim om te kijken welke verzekeraar bepaalde aanvullende modules aanbiedt. Hierdoor weet je namelijk zeker dat je goed verzekerd op reis gaat en dat je met een gerust hart naar het buitenland kunt.

Ditzo reisverzekering vergelijken

Vergelijk onafhankelijk alle reisverzekering aanbieders

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken