Creditcard zonder BKR aanvragen in 2020? Bekijk hier de mogelijkheden op een rijtje!

mei 9, 2020 | 0 Reacties

Wanneer je een creditcard gaat aanvragen dan is dit als het ware een vorm van krediet. Je krijgt krediet om iets te kunnen kopen. Dit krediet betaal je later weer terug.

Bij een creditcard betaal je dit bedrag vaak in termijnen terug. Omdat je een creditcard kunt zien als een vorm van krediet zal dit ook aan het BKR worden doorgegeven. Wanneer je BKR geregistreerd bent kan dit gevolgen hebben en is het mogelijk dat je geen creditcard kunt ontvangen.

Je kunt ook een creditcard zonder BKR aanvragen! Wat is dit precies en wat zijn je mogelijkheden voor creditcard aanvragen zonder BKR toetsing?

creditcard zonder bkr

Wanneer BKR registratie creditcard?

Creditcard en BKR: deze twee worden hebben veel met elkaar te maken. BKR staat voor Bureau Krediet Registratie. Dit is een Nederlands bureau dat van elke persoon in Nederland het krediet bijhoudt.

Het kan gaan om een telefoonrekening, maar ook om een studieschuld of een grote lening bij de bank. Als je een creditcard gaat aanvragen is het meestal zo dat van tevoren wordt gekeken of je een BKR-registratie hebt.

Op basis hiervan wordt bepaalt of je in aanmerking komt voor het ontvangen van de creditcard. Heb je veel leningen openstaan? Dan kan een bank of creditcardmaatschappij jou de creditcard weigeren. Een creditcard met BKR is dus goed mogelijk. Gelukkig is de creditcard aanvragen zonder BKR toetsing ook een optie.

Wanneer is een creditcard zonder BKR interessant?

Wanneer is de creditcard zonder BKR toetsing een aantrekkelijke optie? Dit kun je gebruiken wanneer je meerdere leningen open hebt staan of wanneer je weet dat je een negatieve BKR registratie hebt. Je kunt dus bij voorbaat al weten dat de kans klein is dat je een creditcard kunt aanvragen.

In dit geval biedt een creditcard zonder BKR uitkomst. Je kunt op deze manier een creditcard aanvragen zonder dat er gecheckt wordt wat jouw BKR registratie is. Dit maakt het voor jou mogelijk om een creditcard aan te schaffen.

Vergelijk verschillende aanbieders van creditcards zonder BKR zodat je zeker kunt zijn van een goed overwogen keuze. Een creditcard aanvragen zonder BKR toetsing kan erg gemakkelijk. Je kunt dit aanvragen bij een verstrekker.

Er zijn genoeg verstrekkers die ook opties aanbieden zonder BKR controle. Hier kun je gebruik van maken en een creditcard zonder BKR aanschaffen. Op deze manier wordt het voor jou toch mogelijk om een creditcard te gaan gebruiken. Het is meestal heel eenvoudig online te regelen via de website van een verstrekker. Binnen enkele dagen ontvang je een goedkeuring en de creditcard per post.

Creditcard, prepaid kaart en debitcard

Een creditcard aanvragen zonder BKR toetsing kan op verschillende manieren. In de eerste plaats gaat het dus om een kaart die je bij een verstrekker kunt aanvragen zonder dat er een BKR controle wordt uitgevoerd.

Dit betekent echter vaak wel dat je te maken krijgt met hogere rentes en daarnaast ook hogere kosten. Om dit te voorkomen kun je ook nog een tweede optie kiezen: de prepaid creditcard kopen of de debitcard. De prepaid creditcard of de debitcard is een andere vorm van creditcard zonder BKR.

Bij deze kaart stort je van tevoren een bepaald bedrag op de kaart. Hier kun je vervolgens gebruik van maken. Je kunt niet meer opnemen dan dat je op de kaart zet en je hebt dus te maken met een duidelijk limiet.

Daarnaast gaat het hier niet om een echt krediet en neem je alleen geld op dat je er zelf hebt opgezet. Je kunt ook niet in het rood komen te staan. Een BKR toetsing is hierbij dus niet mogelijk. Een prepaid of debitcard is dus de ideale oplossing.

Creditcard aanvragen zonder BKR toetsing: dit zijn de voordelen

Wat zijn de voordelen van een creditcard zonder BKR registratie? In de eerste plaats is dit een ideaal alternatief voor een normale creditcard, alleen is er hierbij geen sprake van een BKR toetsing. Wanneer je een negatieve BKR creditcard registratie hebt wordt het dus toch mogelijk om een creditcard aan te vragen. Daarnaast kun je niet in het rood komen te staan en kun je dus geen schulden opbouwen.

Je hebt volledige grip op je uitgaven en dit is dan ook de belangrijkste reden dat een creditcard zonder BKR toetsing, zoals een prepaid creditcard of debitcard, in trek is. Een creditcard met limiet zonder BKR toetsing aanvragen is goed mogelijk.

De nadelen van creditcard zonder BKR en het gemak van vergelijken

Het is ook belangrijk om rekening te houden met eventuele nadelen van een creditcard zonder BKR toetsing aanvragen. Voordat je een prepaid creditcard wilt gaan gebruiken is het dus belangrijk dat je hier geld opzet. Dit voorkomt dat je rood komt te staan of schulden krijgt, maar het betaalgemak neemt hierdoor ook af.

Een ander mogelijk nadeel is dat niet ieder bedrijf prepaid creditcards aanneemt als betaalmiddel. Wanneer je een creditcard zonder BKR toetsing aanvraagt bij een verstrekker, kan het ook voorkomen dat de rente en de kosten een stuk hoger liggen.

Hierdoor is de aanvraag van een creditcard zonder BKR niet altijd even aantrekkelijk. Een creditcard BKR registratie hypotheek? Als je een groot bedrag open hebt staan aan hypotheek dat je nog moet betalen, kun je ook een creditcard aanvragen met negatieve BKR.

Een creditcard aanvragen met BKR registratie kan ervoor zorgen dat je de creditcard niet krijgt. Een creditcard aanvragen met negatieve BKR kan ook! Een creditcard aanvragen zonder BKR check zorgt ervoor dat je alsnog een kaart kunt aanschaffen.

Zorg altijd dat je een vergelijking maakt

De verschillende creditcards vergelijken is hoe dan ook erg belangrijk. Op deze manier kun je direct zien wat voor jou de beste keuze is. Vergelijk de kaarten niet alleen op de extra kosten, maar ook op de mogelijkheden met betrekking tot het bestedingslimiet. Meer over de beste creditcard? Druk snel op de link om je zoektocht een stuk makkelijker te maken.

Kijk daarnaast ook naar de extra’s die je bij iedere kaart krijgt. Zo weet je zeker dat je kunt profiteren van een goede creditcard zonder dat er sprake is van een BKR toetsing. Dit maakt jouw keuze een stuk makkelijker en daarnaast kun je op lange termijn profiteren van alle voordelen die een creditcard heeft.

Handige & leuke video’s

MasterCard Classic Prepaid

Aankoopverzekering

180 dagen

Minimale netto inkomen: € 0,-

Geen BKR toetsing

Bestedingslimiet

Persoonlijk

Jaarlijkse bijdrage

€ 17,50

Meer informatie

MasterCard Classic

Aankoopverzekering

180 dagen

Minimale netto inkomen: € 1.150,-

Eerste jaar gratis

Bestedingslimiet

€ 5.000,-

Jaarlijkse bijdrage

€ 20,-

Meer informatie

Visa World Card

Aankoopverzekering

180 dagen

Minimale netto inkomen: € 1.150,-

Eerste jaar gratis

Bestedingslimiet

€ 5.000,-

Jaarlijkse bijdrage

€ 36,50,-

Meer informatie

MasterCard Gold

Aankoopverzekering

365 dagen

Minimale netto inkomen: € 1.500,-

Eerste jaar € 20,-

Bestedingslimiet

€ 5.000,-

Jaarlijkse bijdrage

€ 32,50,-

Meer informatie

Visa World Panda Card

Aankoopverzekering

180 dagen

Minimale netto inkomen: € 1.500,-

Eerste jaar gratis

Bestedingslimiet

€ 5.000,-

Jaarlijkse bijdrage

€ 36,50,-

Meer informatie

Visa World Card Gold

Aankoopverzekering

365 dagen

Minimale netto inkomen: € 1.500,-

Eerste jaar € 36,50,-

Bestedingslimiet

€ 5.000,-

Jaarlijkse bijdrage

€ 55,-

Meer informatie

Visa World Card Platinum

Aankoopverzekering

365 dagen

Minimale netto inkomen: € 1.500,-

Eerste jaar € 77,-

Bestedingslimiet

€ 5.000,-

Jaarlijkse bijdrage

€ 154,-

Meer informatie

MasterCard Black

Aankoopverzekering

365 dagen

Minimale netto inkomen: € 1.250,-

Bestedingslimiet

€ 5.000,-

Jaarlijkse bijdrage

€ 204,-

Meer informatie

Creditcard zonder BKR! Bekijk hier de mogelijkheden

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken