Vergelijk gratis

Gemakkelijk campers huren
online vergelijken zonder gedoe

Begin nu met het vergelijken van campers huren op één centrale plek met alle informatie die je nodig hebt

Alles op 1 centrale website bij elkaar

 

Gemakkelijk alle grote aanbieders vergelijken

 

Het ideale startpunt voor online vergelijkingen

 
vergelijker

Alle informatie over camper huren

Reizen met een gehuurde camper

Het reizen in een camper zal je wereld openen. Ben je op een camping aangekomen maar is het weer niks dan rijd je gewoon een paar km verder waar de zon wel schijnt. Een bezoekje aan je favoriete pretpark kan al bij opening starten. Je kunt namelijk met een camper op de parkeerplaats overnacht zodat jij als eerste het pretpark kunt betreden.

Gelukkig is het kopen van een camper niet nodig, ze zijn trouwens ook ontzettend duur. Nee je kunt er makkelijk een huren. Nu kun je van alle voordelen van een camper genieten zonder een camper te hoeven kopen.

Wat voor Camper moet ik huren?

Campers komen in vele soorten en maten, je hebt kleine campers speciaal voor 2 personen of een extra grote waar je maar liefst met 8 personen in past. Kies je voor een grote camper dan moet je er rekening mee houden dat een parkeerplaats zoeken moeilijker wordt. Ook zal de camper zwaarder zijn en dus meer brandstof verbruiken.

Dit kost je dus meer met het huren maar ook aan bijkomende kosten. Ga dus na met hoeveel mensen je bent en hoeveel ruimte je wilt. Om de keuze voor de juiste camper eenvoudiger te maken voor je hebben we de verschillende soorten campers uitgelegd. Campers worden verdeeld in 4 categorieën: Compact, Alkoof, Integraal en Halfintegraal.

De compact camper huren?

De compact is een bestelwagen die omgebouwd is tot Camper. Dit is ook de meest compacte camper. De Camper is ideaal als je met zijn tweeën op vakantie gaat. Je hebt alles in de camper zitten en je beschikt over voldoende bagageruimte. De bedden en opbergruimtes zijn wat aan de kleine kant.

De stoelen van de bestuurder en passagier zijn wel lekker ruim en vaak erg comfortabel. Deze camper wordt ook vaak gekozen door beginnende camper huurders omdat deze makkelijk te manoeuvreren is.  

De alkoof camper huren?

De Alkoof heeft zijn naam te danken aan de extra ruimte die je krijgt boven de cabine van de auto. Dit heet namelijk een alkoof. De alkoof heeft een breedte van 220cm lang en een hoogte van ongeveer 80cm waar je vaak een extra slaapplaats vindt.

Deze handige slaapplaats heeft ook een nadeel. Door dat alkoof over de camper hang is je zicht beperkt. Je kunt hierdoor soms moeilijk het stoplicht zien en of rijd makkelijker tegen laaghangende takken.

De Half Integraal camper huren?

De half integraal is de meest populaire camper om te huren. Dit type camper biedt de voordelen van een open cabine maar is vaak minder log en een stuk goedkoper om te huren. Deze camper biedt een goede leefruimte met voldoende luxe om geen heimwee naar huis te krijgen.

De half integraal kan ook verward worden met alkoof camper omdat de half integraal ook over een alkoof beschikt. Je kunt het verschil vaak zien door dat de half integraal wat meer gestroomlijnd is.

De integraal camper huren?

De integraal is camper die door een special camper fabrikant is ontworpen. Het kenmerkende van een integraal camper is dat dat de cabine en de auto chassis zijn geïntegreerd. vandaar de naam integraal. De integraal wordt gezien als de meeste luxe versie van de campers. Ze onderscheiden zich ook de vele luxe extra’s die ze aan boord hebben.

Ook is er geen sprake van ruimtegebrek bij een integraal Camper, ze kunnen tot wel 12 meter lang zijn. Wil je dus met alle luxe op vakantie? Dan moet je een integraal camper huren. Meteen vergelijken? Klik dan hier!

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op alles over campers huren, aanbieders en nog veel meer, kortom alles wat moet u weten over campers!

Het verschil tussen een camper of caravan

Het verschil tussen een camper of caravan

Vergelijk gratisVeel mensen vragen het zich af, moet ik kiezen voor een camper of caravan? Voortaan zijn campers niet meer weg te denken in Nederland, steeds meer Nederlanders kiezen voor het kopen van een camper of huren.Keuze maken tussen een camper of caravan...

Begin nu met het vergelijken van alle Camper verhuur aanbieders

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken