Vergelijk gratis

4 tips die van pas komen bij het huren van een camper

aug 6, 2018 | Camper Huren, Reizen

We merken dat steeds meer Nederlanders op reis willen met een camper. Maar een camper is een groot gevaarte en mensen zijn vaak bang dat dit moeilijk te besturen is, ook de prijs wordt vaak over gepraat door vele mensen.

aug 6, 2018 | Camper Huren, Reizen

Steeds meer vraag naar campers

Om deze reden hebben we voor jou 4 tips op een rij gezet om makkelijk en snel een camper te huren. Ook bieden we de optie om campers te vergelijken om de beste deal eruit te trekken. Lees snel verder.

Huur een betaalbare camper

Je gaat voor het eerst op reis met een camper, dit doe je dan waarschijnlijk voor de eerste keer met een huurcamper. Een camper huren kan voor verschillende prijzen, je hebt de minder luxe campers en de luxe campers die uiteraard ook wat meer kosten. Ook bestaan er opties om campers te delen. Je kunt op verschillende sites deals vinden waarin je leuke campers kunt vinden. Leuk voor iemand die een avondje vrij heeft, lekker rondspeuren naar een mooie deal!

Het kiezen van de camper

Zoals net gezegd zijn er verschillende campers in alle verschillende soorten en maten. Je hebt grotere campers voor het hele gezin, maar ook kleine campers voor de koppels die lekker samen op reis gaan. Wel is het zo dat een grote camper vaak als fijner wordt ervaren, maar dat is begrijpelijk, je hebt vaak een douche, een wc en een chemisch toilet.

Alsof je rondrijdt met je huis. Houdt ook rekening met de benzine kosten van de camper, grotere campers zuipen meer benzine dan dat kleinere campers doen. Fijn om te weten als je veel kilometers gaat maken met je huurcamper.

Bedenk goed waar je heen wilt

Je bent van plan om op reis te gaan met de camper, maar waar ga je allemaal heen? Het is slim om van tevoren je reis uit te stippelen. Ook dit is slim voor het kiezen van je camper, je moet natuurlijk geen ongeschikte camper huren voor het terrein waar je op rijdt. Verder raden wij aan om de eerste reis in Nederland te maken, zo leer je goed te rijden met de camper en Nederland is immers een hartstikke mooi land waar veel te zien valt.

Als je naar het buitenland gaat raden wij je aan om van tevoren de regels goed door te lezen over bijvoorbeeld wildkamperen met je camper, je hebt natuurlijk geen zin in boetes wanneer je op je welverdiende vakantiebestemming bent.

Vergelijk goed van tevoren

Zoals de meeste Nederlanders doen is het verstandig om allereerst te vergelijken. Het kan namelijk zo zijn dat er verhuurbedrijven zijn die leuke aanbiedingen hebben. Je kunt hier van profiteren wanneer je elke aanbieder hebt vergeleken en het mooie is dat wij een vergelijker hebben waar je makkelijk en snel alle aanbieders kunt vergelijken voor de beste camper verhuur deal.

Handige & leuke video’s

vergelijker

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op alles over Camper verhuur, Prijzen, Aanbieders en nog veel meer, kortom alles wat moet u weten over het huren van een camper!

Het verschil tussen een camper of caravan

Het verschil tussen een camper of caravan

Vergelijk gratisVeel mensen vragen het zich af, moet ik kiezen voor een camper of caravan? Voortaan zijn campers niet meer weg te denken in Nederland, steeds meer Nederlanders kiezen voor het kopen van een camper of huren.Keuze maken tussen een camper of caravan...

Begin nu met het vergelijken van alle camper verhuurders

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken