Bouwradio met USB kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste bouwradio met USB vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van USB bouwradio’s vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een bouwradio met USB? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Een bouwradio met USB is erg handig voor op de werkplaats. Vaak wordt muziek dan ook afgespeeld middels USB-sticks of SD kaarten, deze kun je gemakkelijk op een USB bouwradio aansluiten om zo je favoriete muziek te luisteren.

Voortaan is het ook mogelijk om een bouwradio met usb te gebruiken als oplader voor je telefoon, plug je USB-kabel in de aansluiting en je telefoon wordt opgeladen. Om het je gemakkelijker te maken hebben we hieronder een top 5 bouwradio met accu opgesteld, zo kun jij in één oogopslag bekijken welke geschikt is voor jou.

1. Perfectpro Teamplayer 2

bouwradio vergelijken

Met de Perfectpro Teamplayer 2 creëer je een gezellige werksfeer op de bouwplaats. Met een aantal handige functies zorg jij ervoor dat de rest van de bouwplaats ook mee geniet. Zo beschikt dit model over een ingebouwde DAB+ tuner waardoor de geluiden geruisloos worden afgespeeld.

Ben je het zat om naar de radio te luisteren met al die reclame tussendoor? Met dit type luister je eenvoudig naar je eigen muziek die je vanaf je smartphone via bluetooth naar het apparaat streamt. Bovendien is het ook mogelijk om een usb-stick aan te sluiten, hiermee speel je mp3, WMA en AAC bestanden af.

Een andere functionaliteit om je eigen muziek af te spelen is de handige aux-ingang. Hiervoor hoef je je telefoon alleen maar aan te sluiten met een aux-kabel om je muziek af te spelen.

Het geluid van dit geweldige apparaat is ook zeker niet de minste, zo beschikt het over een 6,5 inch Big Magnet speaker van 7 watt. In combinatie met de klankkast van 6 liter wordt het geluid hierdoor uitermate goed weergegeven.

Voor- en nadelen Teamplayer 2

Bij de Perfectpro Teamplayer 2 worden een aantal spullen standaard meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding met daarin de uitleg over de bediening van het apparaat.

Dit model is ook draadloos te gebruiken en daarom wordt er ook een accu meegeleverd. Wat nou als de accu leeg is? Dan ga je eenvoudig verder met de netstroomkabel, deze ontvang je ook standaard bij dit type.

Het apparaat is stof- regen en schokbestendig.
Speel muziek af van je eigen telefoon via bluetooth.
Sublieme geluidsweergave dankzij de krachtige speaker.
×  Dit model beschikt niet over een docking station.

2. PerfectPro TEAMBOX

aanbieding bouwradio

Met de PerfectPro TEAMBOX luister je eindeloos naar de radio of naar je favoriete muziek. Dit geweldige apparaat is voorzien van een aantal handige functies. Om mee te beginnen beschikt dit model over een speakersysteem van 25 watt die bestaat uit een 5 inch woofer en een 1 inch tweeter. Hierdoor wordt er een optimaal geluid geproduceerd zodat je nog meer geniet van de radio.

Luister naar meer dan 1000 verschillende digitale radiozenders die geruisloos worden afgespeeld dankzij de ingebouwde DAB+ tuner. Heb je geen zin in de radio en luister je liever naar je eigen muziek? Dat is geen probleem, met dit model luister je namelijk eenvoudig naar je muziek die je vanaf je smartphone kan streamen. Dit kan je doen door je telefoon te koppelen via bluetooth of door simpelweg een aux-kabel aan te sluiten.

Luister urenlang naar de radio of je eigen muziek dankzij de geïntegreerde accu met een batterijduur van 20 tot 26 uur. Mocht de accu leeg zijn dan kan je dit aflezen op de display waar de laad-indicator weergegeven wordt, vervolgens sluit je de stroomkabel aan om toch verder te luisteren.

Voor- en nadelen TEAMBOX

Naast de PerfectPro TEAMBOX worden een aantal spullen standaard meegeleverd. Je ontvangt een handleiding waar in staat hoe het apparaat bediend moet worden. De stroomkabel wordt ook standaard meegeleverd, deze gebruik je namelijk als de accu leeg is en je toch verder wilt luisteren naar de muziek of de accu wil opladen.

Accuduur van maar liefst 20 tot 26 uur.
Dit model is schok-, stof en regenbestendig.
Heldere geluidsweergave dankzij het 25 watt speakersysteem.
×  Het opstarten van het apparaat duurt wat langer.

3. Makita DMR202

beste bouwradio

Deze Makita DMR202 is een ware toevoeging op iedere bouwplaats. Het compacte design zorgt ervoor dat je hem eenvoudig verplaatst en overal mee naar toe neemt, handig wanneer je meerdere klussen hebt op één dag.

Luister naar de radio of luister naar je eigen muziek door je smartphone te koppelen via bluetooth. Mocht je geen smartphone hebben of een ander apparaat zonder bluetooth dan sluit je ook eenvoudig een mp3 speler aan.

Dit doe je door middel van een aux-kabel. Zo luister je altijd en overal naar je eigen favoriete muziek en ben je niet meer afhankelijk van de radio met al die reclame tussendoor.

Zit er geen stopcontact in de buurt om je telefoon op te laden? Geen probleem, dit type is voorzien van een usb-poort waarmee je je smartphone of andere apparaten oplaadt. Ook de Makita DMR202 zelf werkt op een accu waardoor je geen stopcontact nodig hebt. Let hierbij wel op dat deze accu optioneel verkrijgbaar is en niet standaard wordt meegeleverd.

Voor- en nadelen DMR202

Ook bij de Makita DMR202 worden er een aantal items standaard meegeleverd. Om mee te beginnen ontvang je de handleiding met daarin de benodigde uitleg. Omdat er geen accu wordt meegeleverd ontvang je wel de stroomkabel, zo kan je het apparaat wel gebruiken maar niet draadloos.

Geluiden worden geruisloos afgespeeld door de DAB+ tuner.
Gebruik het apparaat zowel met stroomkabel als met accu.
Stream muziek vanaf je smartphone via bluetooth.
×  Niet voorzien van een docking station.

4. PerfectPro Workstation 2

bouwradio aanbieding

Met de PerfectPro Workstation 2 wordt ieder klus een feest doordat je beschikt over een stereo geluidssysteem met een maximaal vermogen van 20 Watt. Hierdoor worden geluiden duidelijk weergegeven en door de geïntegreerde DAB+ tuner ook nog eens geruisloos afgespeeld.

Mocht je het zat worden om naar de radio te luisteren dan koppel je eenvoudig een smartphone via bluetooth of door middel van een aux-kabel. Zo luister je naar je eigen muziek die in hoogwaardige geluidskwaliteit wordt afgespeeld.

Blijf ten alle tijden bereikbaar doordat je je telefoon via de usb-poort oplaadt. Hiermee kan je tevens ook blijven luisteren naar je eigen muziek. Verder maak het niet uit als het een beetje regent of als het hard waait, dit model is geschikt voor verschillende weersomstandigheden.

De PerfectPro Workstation 2 is namelijk stof-, vuil- en regenbestendig waardoor ook een lange levensduur wordt behaald.

Voor- en nadelen Workstation 2

Naast de PerfectPro Workstation 2 ontvang je nog een aantal standaard meegeleverde spullen. Om je te helpen bij de uitleg wordt de handleiding standaard meegeleverd.

Daarnaast ontvang je een stroomkabel. Voor het gebruik van de radio en een beter ontvangst wordt er nog een extra metalen telescopische antenne meegeleverd.

Laadt een telefoon op via de usb-aansluiting.
Stream muziek vanaf je smartphone via bluetooth.
Geniet van een ruisvrij signaal door de DAB+ tuner.
×  Is niet voorzien van een ingebouwde accu.

5. PerfectPro RockHart BT

goedkope bouwradio

De PerfectPro RockHart is een fantastisch apparaat dat zeer geschikt is voor grotere bouwplaatsen. De speakers leveren samen namelijk een maximaal vermogen van 45 Watt. Hierdoor is dit type vanaf een afstand goed te horen maar ook wanneer je bijvoorbeeld bovenop een stijger staat.

Daarnaast ben je voorzien van handige functies die een normale tafelradio ook te bieden heeft zoals bijvoorbeeld de bluetooth functie. Zo kan je een smartphone koppelen om vervolgens de muziek af te laten spelen in optimale geluidskwaliteit.

Mocht je liever naar de radio luisteren omdat je dan niet iedere keer een nummer hoeft te kiezen, dan luister je hiernaar met een ruisloos signaal. Dit wordt tot stand gebracht door de ingebouwde DAB+ tuner die ervoor zorgt dat de geluiden ruisloos worden afgespeeld.

Verder is dit apparaat voorzien van een stevige behuizing waardoor het wel tegen een stootje kan. Deze behuizing is ook kantelbaar waardoor je de speakers naar de perfecte luisterpositie richt. Bovendien werken ze op batterijen, zo neem je de PerfectPro RockHart overal mee naar toe. Wanneer de batterijen leeg zijn laat je deze simpelweg op door de stroomkabel aan te sluiten.

Voor- en nadelen PerfectPro RockHart

Bij de PerfectPro RockHart ontvang je een aantal standaard meegeleverde spullen. Om mee te beginnen wordt de handleiding meegeleverd, deze geeft je uitleg over de bediening.

Om een telefoon of mp3 speler zonder bluetooth te koppelen ontvang je een aux-kabel die je daarvoor kan gebruiken. Daarnaast worden er 8 oplaadbare D batterijen meegeleverd zodat je dit model draadloos kunt gebruiken. Ook ontvang je de stroomkabel waarmee je de batterijen weer oplaadt als deze leeg zijn.

Geniet van een ruisvrij signaal dankzij de DAB+ tuner.
Helder geluid dankzij het 45 Watt speakersysteem.
Draadloze streaming vanaf je smartphone via bluetooth.
×  Signaal kan storen bij nadering van een andere machine.

Meest gestelde vragen over de bouwradio met USB

Is er regelmatig een USB bouwradio aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een USB bouwradio aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding USB  bouwradio te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen bouwradio met USB te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste USB bouwradio’s geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen USB bouwradio beschikbaar is zetten we die direct in onze bouwradio met USB review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 USB bouwradio aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met USB bouwradio vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste bouwradio met USB van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag: welke USB bouwradio is de beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke USB bouwradio de beste is.

Als je op zoek bent naar de beste USB bouwradio dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop USB bouwradio direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de USB bouwradio beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de bouwradio met USB die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste USB bouwradio vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken