Home » Beeld & geluid » Draadloze speakers » Bose draadloze speaker
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Aanbieders
Aansprakelijkheidsverzekering
Alles in 1
Autoverzekering
Brokers
Creditcards
Deposito
Energie
Fietsverzekering
Financieel
Gas
Gas & Stroom
Geld lenen zonder BKR
Gezondheid
Hypotheek
Inboedelverzekering
Internet
Internet en TV
Internet, TV, Bellen
Leningen
Matras
Opstalverzekering
Overlijdensrisicoverzekering
Persoonlijke lening
Rechtsbijstandverzekering
Reisverzekering
Retail
Spaarrekening
Stofzuiger
Stroom
Uitvaartverzekering
Verzekeringen
Wasmachine
Zorgverzekering
;

Start hier met besparen

;

Start hier met besparen

Bose draadloze speaker kopen in 2022

img
Auteur: Dennis Stevens
Functie: product expert

Beste Bose draadloze speaker vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Bose wifi speakers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Bose wifi speaker? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

 • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
 • Gratis ruilen
 • Beste webwinkel 2021
 • 13 échte winkels
Start met winkelen ★★★★★: 4,7 / 5
N Actuele Prijzen
N Beste levervoorwaarden
N Alles op 1 centrale plek

Met een bose draadloze speaker heb je nooit meer vervelende kabels nodig om naar je favoriete muziek te luisteren. Je kunt een Bose WiFi speaker bijvoorbeeld verbinden met je smartphone om vervolgens via Spotify of YouTube muziek te luisteren.

Tegenwoordig kun je kiezen uit veel verschillende Bose WiFi speakers, maar wat is de beste Bose WiFI box op dit moment? Kom erachter door de top 5 Bose draadloze speaker door te nemen. Lees de reviews en bekijk welke het beste op jouw wensen aansluit.

1. Bose Bass Module 700

Met de Bose Bass Module 700 geniet je nog intenser van je favoriete films en series. Deze subwoofer van 10 inch is speciaal ontwikkeld voor de Bose bar 500 en 700 en natuurlijk ook ter aanvulling van de surround speakers van Bose.

Je kunt deze namelijk samen gebruiken door ze via wifi met elkaar te koppelen. Hierdoor ontstaat er een prachtig geluid in je woonkamer waar je alleen niet alleen films mee bekijkt maar er ook voor kunt kiezen om je favoriete muziek te streamen.

De lage tonen worden door de Bose Bass Module 700 extra goed benadrukt waardoor de diepe bas tonen beter hoorbaar worden. Hierdoor wordt een spannende film extra spannend gemaakt omdat je helemaal in de film op kunt gaan.

Dit komt mede door de realistische geluidsweergave die wordt geproduceerd door het geluidssysteem. Zo klinken geluiden zoals een vogel die overvliegt of een auto die voorbij komt rijden nog realistischer dan voorheen.

Deze subwoofer sluit je draadloos op je geluidsinstallatie maar houdt er wel rekening mee dat de subwoofer zelf op de netstroom moet worden aangesloten.

Voor- en nadelen Bass Module 700

Er worden bij de Bose Bass Module 700 standaard een aantal spullen meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding die je precies uitlegt hoe je het apparaat precies aansluit en bediend. Verder wordt er alleen nog een stroomkabel meegeleverd die je nodig hebt om de subwoofer aan te sluiten.

Voorzien van QuietPort techniek die geluidsvervorming voorkomt
Zelfs de laagste tonen worden duidelijk weergegeven
Eenvoudig draadloos te koppelen met een Bose bar
Enkel te gebruiken met de Bose bar 500 en 700

2. Bose Surround Speakers

De Bose Surround Speakers voorzien je woonkamer van een prachtige en realistische surround sound. Hierdoor wordt je geluidsset volledig compleet gemaakt. Je sluit deze twee speakers namelijk draadloos aan op je Bose bar, wanneer je hierover beschikt.

Plaats de Bose Surround Speakers vervolgens achter de luisterpositie in de hoeken van de kamer. Hiermee creëer je namelijk een prachtige surround sound waardoor het net lijkt alsof je in de bioscoop een film aan het kijken bent.

Houdt er rekening mee dat je de Bose Surround Speakers wel op netstroom aan moet sluiten om ze te laten functioneren. Met het prachtige geluid dat wordt geproduceerd geniet je optimaal van je favoriete films en series. Of kies je er liever voor om je muziek te streamen?

Dat maakt allemaal niet uit want het apparaat zal iedere vorm van geluid duidelijk en helder weergeven. Als je nog meer uit het geluid wilt halen dan kun je ervoor kiezen om een subwoofer toe te voegen aan de set waardoor ook lage bastonen beter worden weergegeven.

Voor- en nadelen Surround Speakers

Naast de Bose Surround Speakers worden er ook een aantal items meegeleverd. Laten we beginnen met de handleiding die je uitleg geeft over de installatie en de bediening van dit model.

Ook ontvang je 2 AC2 adapters inclusief 2 netsnoeren die je nodig hebt om de speakers te laten functioneren. De 2 raadloze ontvangers van de speakers worden ook standaard meegeleverd zodat je ze draadloos aan kunt sluiten op een Bose bar.

Verder ontvang je alleen nog 2 luidsprekerkabels en een schroevendraaier om de installatie soepel te laten verlopen.

Speakers makkelijk te plaatsen dankzij het compacte formaat
Voeg de speakers toe aan Bose SoundTouch- 500 of 700
Draadloos te verbinden met andere speakers van Bose
De speakers zelf moet worden aangesloten op netstroom

3. Bose SoundTouch 30 III

Met de Bose SoundTouch 30 III luister je voortaan in hoogwaardige kwaliteit naar je favoriete muziek. Er wordt namelijk een prachtig geluid geproduceerd dankzij de 2 ingebouwde tweeters en woofer.

Hiermee wordt zelfs de grootste kamer in huis gevuld met een realistische geluidsweergave. Het enige wat je zelf nog moet doen is het apparaat aansluiten op een stopcontact zodat de Bose SoundTouch 30 III kan functioneren.

Daarnaast geeft de Bose SoundTouch 30 III je toegang tot streaming diensten zoals Deezer en Spotify. Hierdoor heb je miljoenen nummer tot je beschikking en raak je nooit uitgeluisterd en geniet je optimaal van je favoriete muziek. Dankzij Spotify Connect staat deze Bose wifi speaker rechtstreeks in contact met de database van Spotify.

Zo hoef je geen gebruik te maken van mobiele data en heb je überhaupt niet eens een telefoon nodig om muziek te streamen. Luister je toch liever naar je eigen muziekcollectie op je telefoon? Dat is geen probleem, want deze koppel je eenvoudig aan de speaker door middel van bluetooth.

Voor- en nadelen SoundTouch 30 III

Niet alleen ontvang je de Bose SoundTouch 30 III maar ook worden er een aantal spullen standaard meegeleverd. Zo ontvang je een afstandsbediening zodat je de speaker ook op afstand kunt besturen en je niet iedere keer hoeft op te staan.

Daarnaast wordt er nog een handleiding meegeleverd waarin wordt uitgelegd hoe de Bose SoundTouch 30 III precies moet worden geïnstalleerd.

Creëer een multiroom systeem door andere Bose speakers te koppelen
Verzekerd van een hoge geluidskwaliteit
Directe toegang tot Spotify dankzij Spotify Connect
De speakers worden niet ondersteund met AirPlay

4. Bose SoundTouch 20 III

Met de Bose SoundTouch 20 III geniet je altijd van je favoriete muziek in een hoge geluidskwaliteit. Plaats de compacte speaker op een willekeurige plek in de kamer en geniet vervolgens van een helder en kamervullend geluid die je oren verstelt doen staan. Daarnaast heb je ook nog een toegang tot streamingdiensten zoals Deezer en Spotify.

Hierdoor heb je altijd genoeg muziek bij de hand en kun je altijd naar je favoriete muziek luisteren. Dankzij Spotify Connect is het niet eens meer nodig om een smartphone te verbinden omdat de Bose SoundTouch 20 III direct in contact staat met de database van Spotify.

Met de Bose SoundTouch 20 III is het natuurlijk ook mogelijk om muziek vanaf je smartphone te streamen. Dit doe je simpelweg door je smartphone te verbinden via bluetooth. Vervolgens luister je naar je eigen muziek in een hoogwaardige geluidskwaliteit.

Hiervoor kun je ook de Bose app gebruiken waarmee je gelijk alle Bose wifi speakers in huis bediend. Je mag het apparaat dan wel draadloos kunnen besturen maar houdt er wel rekening mee dat de Bose SoundTouch 20 III wel moet worden aangesloten op netstroom.

Voor- en nadelen SoundTouch 20 III

Je ontvangt bij de Bose SoundTouch 20 III standaard een aantal spullen. Zo wordt er standaard een afstandsbediening meegeleverd waarmee je het apparaat op een afstand kunt bedienen.

De Bose wifi speaker moet worden aangesloten op de netstroom en daarom ontvang je natuurlijk ook een stroomkabel. Zeker niet te vergeten is de handleiding die wordt meegeleverd. Deze handleiding zal je namelijk precies vertellen hoe je dit model aansluit en bediend.

Zet een multiroom systeem op met andere Bose speakers
De speaker staat direct in contact met de Spotify database
Verzekerd van een duidelijke en realistische geluidsweergave
Dit model wordt nog niet ondersteund met AirPlay

5. Bose Home Speaker 500

Luister voortaan naar een prachtig realistisch geluid met de Bose Home Speaker 500. Sluit de Bose wifi speaker aan op netstroom en plaats de speaker vervolgens op een willekeurige plek in de woonkamer. Zo kun je altijd luisteren naar je favoriete nummers in een hoge geluidsweergave.

Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om de luidspreker te koppelen aan een Bose bar of een Bose subwoofer. Hiermee creëer je namelijk een prachtige surround sound waardoor je niet alleen extra geniet van muziek maar bijvoorbeeld ook van je favoriete films en series.

Met de Bose Home Speaker 500 is het ook mogelijk om een multiroom systeem op te zetten. Dit komt mede door de multiroom optie waarmee je de speaker verbindt met andere Bose wifi speakers. Via de Bose app kun je dan elke speaker afzonderlijk bedienen.

Zo speel je het ene moment een liedje af door het hele huis. Maar zijn er meerdere mensen in huis dan kun je ook een specifieke kamer selecteren waar de muziek wordt afgespeeld. Kortom, met de Bose Home Speaker 500 kun je alle kanten op en heb je heel veel mogelijkheden rondom het beluisteren van muziek.

Voor- en nadelen Home Speaker 500

Er worden naast de Bose Home Speaker 500 nog een aantal spullen bijgeleverd. Denk hierbij aan een handleiding die je uitleg geeft over het installeren en het bedienen van de Bose wifi speaker.

Natuurlijk wordt er ook een netsnoer meegeleverd want anders zal het apparaat niet kunnen functioneren.

Dankzij het compacte formaat overal eenvoudig te plaatsen
Creëer een multiroom systeem dankzij SimpleSync
Stream muziek door het hele huis met meerdere speakers
De speaker moet worden aangesloten op netstroom

Is er regelmatig een Bose WiFi speaker aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Bose WiFi speaker aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven.

Er is elke dag wel een aanbieding Bose WiFi speakers te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Bose WiFi speaker te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Bose speakers geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen Bose speaker beschikbaar is zetten we die direct in onze Bose speaker review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Bose wifi speaker aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Bose WiFi speakers vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Bose draadloze speaker van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Bose draadloze speaker is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Bose speaker is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Bose speaker dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Bose wifi speaker direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de koffer beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Bose draadloze speakers die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Bose speaker vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Dennis Stevens

Dennis Stevens

Product expert

Welkom, mijn naam is Dennis Stevens. Ik hoop dat de informatie op deze pagina je kan helpen in de keuze voor het best passende product bij jouw wensen. Naast handige weetjes maken we objectieve vergelijkingen, zo weet je zeker dat je er met de scherpste prijs vandoor gaat.

Meest bezochte producten

Koptelefoon

2.531 bezoekers

Wasmachine

2.203 bezoekers

Laptop

2.531 bezoekers

Fietsen

1.466 bezoekers

Grasmaaier

2.731 bezoekers

Wasmachine

2.203 bezoekers

Welke retailers vergelijken wij onder andere?

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken