Vergelijk gratis

Gemakkelijk & snel alle auto diensten online vergelijken zonder gedoe?

Alles op 1 centrale website bij elkaar

 

Gemakkelijk alle grote aanbieders vergelijken

 

Het ideale startpunt voor online vergelijkingen

 

Welke auto dienst wil jij vandaag vergelijken?

Vandaag even goed besparen op alle diensten voor de auto? Druk op één van de knoppen hieronder om erachter te komen op welke diensten jij ditmaal kan besparen!

Auto diensten vergelijken is heel eenvoudig

Bij Vergelijk Gratis vinden wij het belangrijk dat onze gebruikers al haar autodiensten vergelijken, op deze manier profiteren zij altijd van de voordeligste en best passende deals. Auto vergelijken is dan ook erg eenvoudig met behulp van onze gespecialiseerde en onafhankelijke diensten vergelijkers.

Hierboven hebt u de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende soorten auto diensten. Na een simpele druk op de knop komt u terecht bij de vergelijker in combinatie met tal van belangrijke informatie. Over het algemeen zijn onze gebruikers binnen 3 minuten klaar met het besparen van honderden euro’s!

Autoverzekering vergelijken

Het is mogelijk dat u uw auto al enkele jaren bij dezelfde autoverzekeraar hebt verzekerd met een minimale WA dekking. Houd er in deze situatie rekening mee dat de mogelijkheid bestaat dat de dekking niet meer goed bij uw auto past, je kunt hierbij denken aan een verandering in de dagwaarde of simpelweg een verandering in de dekking bij de betreffende verzekeraar.

In onze autoverzekering vergelijker zie je in een handomdraai de beste dekkingen en bijbehorende premies. U kunt er op vertrouwen dat de vergelijking 100% onafhankelijk wordt uitgevoerd, wij hebben dan ook geen verbintenissen met autoverzekeraars. Neem een kijkje en weet zeker dat je de goedkoopste, beste en vooral eerlijkste autoverzekering krijgt aangeboden.

Persoonlijke wensen

Hebt u speciale wensen en/of behoeften? Geen enkel probleem, in onze vergelijker maken wij het mogelijk om persoonlijke wensen en gegevens in te vullen. Voor een juiste vergelijking zul je schadevrije jaren, postcode en uw leeftijd bij de hand moeten hebben. Start nu met het vergelijken van alle autoverzekering aanbieders en vind gemakkelijk binnen 3 minuten de goedkoopste en beste autoverzekering!

Auto huren vergelijken

Op zoek naar de goedkoopste aanbieder van auto verhuur? Dit is geen enkel probleem, u bent op de goede plek. Met behulp van onze auto verhuur vergelijker kunt u voor alle doeleinden een auto huren en filteren op locatie en huur periode. 

U wilt natuurlijk niet teveel betalen voor de huur periode. In Nederland heb je 8 grote aanbieders van auto verhuur, deze worden volledig onafhankelijk vergeleken. We hebben dan ook geen verbintenissen met een van deze autoverhuurders. Ons doel is het behalen van een zo laag mogelijk huurbedrag! 

Vliegveld parkeren vergelijken

Vandaag de dag zijn er tal van aanbieders voor vliegveld parkeren, op sommige luchthavens zie je door de bomen het bos niet meer. Een goed voorbeeld is luchthaven Schiphol, naast haar eigen parkeerplekken zijn er wel 30 andere aanbieders met parkeerplekken voor reizigers. Met behulp van onze vergelijker krijgt u uw overzicht weer terug, door middel van een gemakkelijke en simpele vergelijking krijgt u een overzicht van de goedkoopste en beste parkeer mogelijkheden. 

Hebt u persoonlijke wensen of behoeften dan is dit geen enkel probleem. Door het invullen van de filters zult u een overzicht ontvangen met de goedkoopste vliegveld parkeren aanbieders. U kunt hierbij denken aan valet parking of het overdekt stallen van uw auto. Druk op de button en begin met het reserveren van uw goedkoopste vliegveld parkeerplek.

Veel Gestelde Vragen over auto diensten

Hieronder vindt u de meeste gestelde vragen over auto diensten, wij hopen dat we hiermee antwoord kunnen geven op eventuele vragen!

WA autoverzekering en eigen risico, hoe zit het?

Het is in Nederland wettelijk verplicht om je auto WA te verzekeren. Hoe zit het met het eigen risico? Normaal gesproken wordt er geen eigen risico berekend, echter zijn er aanbieders die een eigen risico verplichten bij het afsluiten van een WA autoverzekering. Maak je niet druk, dit wordt duidelijk gecommuniceerd voor de acceptatie van de aanbieder.

Vaak wordt dit verplichte eigen risico vastgesteld op een bedrag van € 100,-. Wordt er schade geclaimd dan betaald u de eerste € 100,- zelf, de rest wordt volledig vergoed door de autoverzekeraar.

Wat is valet parking?

U zult zich wellicht afvragen wat het begrip “valet parking” inhoudt. U arriveert met uw eigen auto bij de afgesproken plek met uw aanbieder, zorg dat u 30 minuten van tevoren contact opneemt met uw aanbieder. Bij aankomst zal er een chauffeur op u wachten, na een gezamenlijke controle wordt de auto gestald. 

Bij terugkomst kunt u uw koffers ophalen en bellen naar de aanbieder. U zult op deze plek uw auto met chauffeur terug vinden. Super makkelijk dus, echter kost het vaak wel wat meer dan shuttle parking op het vliegveld.

Mag ik mijn huurauto meenemen naar het buitenland?

Bij de meeste auto verhuurders mag u de huurauto meenemen naar het buitenland. Echter zijn er een aantal gevallen waarvoor dit niet geldt. Bij het plaatsen van een reservering wordt er gevraagd welke landen u wilt bezoeken met uw gehuurde auto, deze worden zorgvuldig bekeken om u volledig op de hoogte te stellen voor eventuele documenten bij het overgaan van een landgrens.

Wat is shuttle parking?

Shuttle parking is een andere mogelijkheid voor het parkeren van uw auto op het vliegveld. U rijdt met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplek en stalt uw auto. Na enkele minuten zult u worden opgehaald door een zogenaamde shuttle bus die u naar het vliegveld brengt. 

Deze shuttle bussen beschikken over een zeer flexibel rijschema waardoor je nooit langer dan 10 minuten hoeft te wachten op de rit naar de luchthaven. Bij de terugkomst op het vliegveld zal een shuttle bus klaar staan die u vervoert naar uw eigen auto.

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op alles over auto’s, diensten, Aanbieders en nog veel meer, kortom alles wat moet u weten over het afsluiten van al je benodigde diensten voor de auto!

Voordelig parkeren op de luchthaven, 5 tips

We weten allemaal dat het parkeren op luchthavens niet altijd even goedkoop kan uitvallen, maar het hoeft geen extra kostenpost te worden bij je vakantie.. Lees snel verder om erachter te komen!Flink besparen op je parkeerkosten op de luchthaven Het gaat je sowieso...

Tips voor het parkeren op luchthaven Zaventem

De luchthaven in Zaventem genaamd Zaventem Airport staat bekend om haar enorme parkeertarieven. Zij zijn over het algemeen het duurste voor zowel de Belgische als de Nederlandse reiziger, lees snel verder en bespaar flink wat centen.Voorbereiden van het parkeren op...

Begin nu met het vergelijken van alle auto diensten

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken