Alles in 1 pakket met kado | Bekijk hier wat de verschillende providers aanbieden! | Vergelijk direct!

sep 12, 2020 | 0 Reacties

Je kent het misschien wel, je stapt over naar een andere energiemaatschappij en je krijgt als nieuwe klant een cadeau als bedankje dat je jezelf hebt aangesloten bij de betreffende organisatie. Tegenwoordig zijn het niet alleen energiemaatschappijen die deze ‘bedankjes’ uitdelen, je kunt namelijk tegenwoordig ook een Alles in 1 pakket met kado afsluiten.

Uiteraard is een Alles in 1 met kado net iets anders dan een bedankje ontvangen van een energiemaatschappij, maar hoe zit dat dan precies?

Wij gaan in dit artikel meer informatie geven met betrekking tot Alles in 1 met cadeau, zo weet jij na het lezen van dit artikel precies welke providers een dergelijk cadeau aanbieden en wat dit cadeau dan precies inhoud, ben je al benieuwd?

alles in 1 pakket met kado

Alles in 1 aanbieding met kado: wat wordt er aangeboden?

Er worden door diverse providers aanbiedingen gedaan voor een alles in 1 pakket met kado. Zij bieden dit aan om op deze manier nieuwe klanten te werven, ga er dus niet van uit dat je een gratis TV bij een alles in 1 zult ontvangen.

Op het moment dat je kiest voor dit aanbod van Alles in 1 zal dit kado in de meeste gevallen een bedankje zijn in de vorm van een tijdelijke maandelijkse korting op jou abonnement.

Uiteraard is het handig om te weten welke providers dit aanbieden en wat de verschillende cadeau’s zijn die aangeboden worden door de aanbieders. Wij hebben een tabel opgenomen in dit artikel met het aanbod van een Alles in 1 pakket met kado, op deze manier kun je makkelijk het Alles in 1 pakket van diverse aanbieders vergelijken met de bijbehorende cadeau’s die aangeboden worden.

Nogmaals, ga er niet van uit dat je een Alles in 1 pakket kunt afsluiten om vervolgens een gratis TV te ontvangen, dit is niet rendabel voor de aanbieders.

Provider
Alles in 1 pakket met kado
Cadeau
KPNEerste half jaar korting van €10 tot €20 of een HEOS 1 speaker cadeau.
NLEKorting van €10 per maand de eerste 9 maanden en een gratis versterker.
Tele2Korting van €5 per maand de eerste 6 maanden.
TelfortKorting van €10 tot €15 per maand de eerste 3 maanden.
T-MobileGratis Fox Sport 1 Eredivisie en €10 tot €20 korting per maand het eerste half jaar.
XS4ALLKorting van €18,50 per maand de eerste 6 maanden en een gratis wifi-versterker.
ZiggoKorting van €12,50 tot €47,50 per maand de eerste 3 maanden, gratis Ziggo Sport, bij Alles in 1 pakket Max gratis Movies & Series XL.

Alles in 1 pakket met kado: welke aanbieder kies ik?

Zoals je ondertussen weet moet je geen Alles in 1 pakket met gratis TV kado verwachten, dit is gewoonweg niet rendabel voor de aanbieders. Ziggo heeft in het verleden echter wel een Alles in 1 pakket met gratis tablet aangeboden, deze aanbieding is helaas ondertussen komen te vervallen. Maar welk Alles in 1 pakket is nou het beste pakket voor jou? Daar gaan wij achter proberen te komen.

Zoals kunt zien in de tabel hierboven verschilt het per provider welk cadeau je krijgt, wel kun je bij diverse providers een flinke korting krijgen op de maandelijkse premie, Alles in 1 pakket vergelijken met kado is dus geen gek idee.

Buiten dit om zijn er nog een aantal andere factoren waar je op moet letten op het moment dat je een provider gaat kiezen, namelijk het volgende:

 • Downloadsnelheid: als je kiest voor de voordeligste aanbieder dan zul je al snel te maken krijgen met een lage downloadsnelheid. Als je dus een hogere internetsnelheid wilt zul je een hogere maandelijkse premie moeten betalen. Gebruik jij alleen internet voor het kijken van Netflix? Dan is een lage internetsnelheid geen probleem. Ben je echter veel online aan het gamen? Dan zal een hogere internetsnelheid beter van pas komen.
 • Interactieve TV: de meeste basispakketten bieden de mogelijkheid aan om programma’s tot maximaal zeven dagen terug te kijken. Op het moment dat jij programma’s wilt opnemen of pauzeren zul je al snel een hogere premie moeten betalen bij diverse aanbieders, dit komt doordat deze functies in veel gevallen niet in het basispakket zitten.
 • Combinatiekorting: het komt veel voor dat je een korting krijgt op jou maandelijkse premie op het moment dat je van dezelfde provider zowel internet en TV thuis als mobiele data en belminuten hebt. KPN is hier een goed voorbeeld van, bij hen krijg je combinatiekorting in de vorm van een gratis zenderpakket en extra data en belminuten.
 • Mogelijkheden op gebied van telefonie: tegenwoordig maakt iedereen gebruik van hun mobiele telefoon op het moment dat zij iemand op willen bellen. Er zijn echter enkele providers die het bellen met een vaste lijn weer populair willen maken, dit doen zij door hun klanten tegen vaste prijs per maand onbeperkt te laten bellen met hun vaste lijn.

Ben je benieuwd naar de diverse Alles in 1 pakketten die aangeboden worden door verschillende aanbieders zoals Ziggo en KPN?

Maak dan nu een vergelijking op deze pagina, zo krijg je makkelijk en snel een overzicht van de verschillende Alles in 1 pakketten die aangeboden worden met de bijbehorende prijzen. Ook kun je direct zien of er een cadeau aanwezig is in het pakket.

Handige & leuke video’s

Beste deal bemachtigen? Druk snel op de button en profiteer direct van grote voordelen

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken